Waarom heb ik jullie nodig?

Er mag aangenomen worden dat de digitalisering in onze samenleving verder toe zal nemen. Tevens zal digitalisering een steeds groter onderdeel uitmaken van onze dagelijkse gang van zaken. Tenzij er geen actie ondernomen wordt zullen jullie ( veel jongeren) een onnodige achterstand oplopen bij de start van hun volwassen leven. Jullie zijn onze toekomst. Met andere woorden: jullie zullen alles wat wij als mensheid bereikt hebben voortzetten.

Het is dus een slecht idee om werkeloos toe te kijken hoe jullie, nog voordat jullie goed en wel begonnen zijn met jullie eigen leven, beschadigd raken en een achterstand oplopen.

Indien er een verband bestaat tussen digitalisering en burn-out, wil ik jullie leren om op een verantwoorde manier met digitalisering om te gaan. Om dit te kunnen doen zal er meer aandacht voor het probleem moeten komen. Mijn scriptie moet bijdragen aan de bewustwording van de druk die er op jullie (jongeren) rust. Zo kan ik therapeuten en coaches voorbereiden op een goede behandeling voor jongeren die met een burn-out komen te zitten.

Ik heb jullie, scholieren tussen de 12 – 24 jr, nodig om ons, therapeuten en coaches, te voorzien van de juiste inzichten, zodat wij jullie weer kunnen helpen met het maken van een goede start

De onderzoeksvraag

Welke aanwijzingen zijn er die duiden op een relatie tussen digitalisering en burn-out bij jongeren (tussen 12 en 24 jr.)?

Nu 50% korting op de online-training voor meer energie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Deze blog delen?

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op whatsapp
WhatsApp
Deel op email
Email

Blijf op de hoogte door je te abonneren op mijn pagina's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches